Парфюмерия : Декорация и оборудване


Идеи за украсяване и оборудване на Вашата парфюмерия


През последните няколко години се увеличава както търсеното на наливната парфюмерия, така и конкуренцията между парфюмерийните магазини. Но кой ще бъде, този който се откроява?
Тук може да откриере полезни съвети за украсяване и оборудване на Вашата парфюмерия, за да се откроявате.


Бутилки за парфюм

Ако сте специалист в областта на парфюмите и ароматите, burkani.bg може да Ви бъде добър съюзник. При нас ще откриете широка гама от бутилки за парфюми в различни форми, цветове и размери. В зависимост от стила на вашия бизнес, може да избирате между пластмасови, стъклени или кристални бутилки . Бутилките може да ги комбинирате с различни видове спрей помпи. Предлагаме и така наречените КРИМП бутилки ( за еднократна употреба).

Бутилки за съхранявне, стъклени диспенсери и машини за пълнене

Качеството на Вашите парфюми зависи от оборудването, което изполвате по време на формулирането им. В burkani.bg може да намерите както алуминиеви бутилки за съхраняване на парфюми така стъклени диспенсери , идеални за запаване на аромата на продукта. Освен това, можете да предложите на клиентите си бързо и ефикасно обслужване, като си оборудване магазина си с напите уреди за пълнене. За лесното и качествено формулиране на вашите парфюми може да използвате нашите спринмцовки, фунии и мерителни цилиндри.

Декоративни продукти

В burkani.bg може да откриете и разнообразия от декоративни продукти, като например кутия за бижута с огледало и чекмеджета, идеални за нашите мили дами.

Мостри

Дайте възможност на клиентите да опитат различните аромати от вашата парфюмерия. В burkani.bg ще откриете малки шищенца подходящи за тестери. в различни цветове и форми, както за жени, така и за мъже. При всяка една поръчка на парфюм може да им предлагатe подарък тестер на нов аромат,

Ароматизатори

В burkani.bg имаме бутилки ароматизатори за колата и за дома. Разширете Вашата гама от продукти.

Спрей помпи ( пулверизатори) и винтидж спрей помпи

За вяка една бутилка за парфюм в burkani.bg може да откриете както пластмасови или алуминиеви спрей помпи (пулверизатори) с капачка, така и елегантни, красиви винтидж спрей помпи.

Кутии и подаръчни опаковки

Перфектният подарък, разбира се, трябва да бъде опакован в хубава опаковка.
Дайте възможност на клиентите да комбинират бутилката за парфюм с красиви и елегантни кутии, които може да намерите в burkani.bg. Можете да им предложите и от нашите елегантни кристални бутилки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *