Галенови Препарати: формули и опаковки

Значението на опаковката за фармацефтичните галенови препарати.

Качеството на производство и опаковане на галеновите препарати е решението на всеки един фармацевт, който иска да подобри бизнеса си. Но от къде прозизлиза термина “галенови препарати ” о лалво да предимствата на създаването на такива продукти ?

Галеновото лекарство е лекарството, приготвено от Клавдий Гален (Гален), вторият най-важен лекар след Хипократ през древните години. Според библиографията тези лекарства са сложни и произхождат от растителни масла и животни.

Вярно е, че изкуството на създаването на фармацевтични продукти е изчезнало за известно време и фармацевтът е просто продавач на продукти, произведени от фармацевтични компании. Но сега пазарът на галеновата фармацевтика се развива бързо, създавайки конкуренция в тази специфична област.

Лекарствата , които се приготвят в аптечната лаборатория, имат много предимства и фармацевтите могат да се възползват от тях. Също така имат голяма полза и за пациентите, които ги използват.

Галеновите лекарства покриват широка гама от нужди, в сравнение с индустриалните.

Някои от тях са :

• Индивидуално приспособяване на фармацията към нуждите на пациента.

• Покриване на нуждите, които могат да се появят в определени групи, като възрастни хора или кърмачета.

• Предписване на лекарства, или несъществуващи, или липсващи от индустрии.

• Промяна на формата на лекарството за лесно използване, например превръщане на хапчето в сироп.

• Подготовка на лекарства за хомеопатия.

• Създаване на козметични продукти.

• Изработване на лекарства без консерванти, подходящи за дългосрочно лечение и идеални за чувствителна кожа.

Ключът към приготвянето на качествени галеновите лекарства е подходящото оборудване за тяхното производство и опаковане. Качеството на лекараствата и козметиката може да бъде по-добро с използването на модернизирано оборудване, следователно burkani.bg може да Ви осигури всичко, от което може да се нуждаете в процеса на подготовка на Вашите лекрарства. Разполагаме с фармацевтични бутилки или козметични опаковки , изработени от качествени материали, безвредни за околната среда . Тук може да намерите голямо ранообразие от оборудване и опаковки за Вашите нужди :

и много други уреди и опаковки, които ще направят производството по-лесно и по-качествено.

Екипът на burkani.bg ще Ви предостави всичко, което Ви е необходимо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *