Съвети за перфектно съхраняване на ядки!

Подходящо оборудване за магазините за ядки

Всеки производител или собственик на магазин за ядки трябва да знае как да съхранява продуктите по правилния начин, така че да ги запази свежи. По –долу ще намерите идеии за перфектното опаковане на ядки,билки, зърнени и други хранителни продукти в насипно състояние

Торбичките ДОЙ ПАК (Doy Pack)

Торбичките ДОЙ ПАК (DOY PACK) са пионер в областта на опаковките, които все повече място заемат в магазините. Те са задължителни за съхраняване и излагане на Вашите продукти. Торбичките ДОЙ ПАК за безопасни за хранителните продукти, като в същото време ги запазват свежи и аромата на продуктите се запазва за по-дълъг период от време.Торбичките, които предлагаме са алуминиеви, крафт или пластмасови. Те са с цип о и това ги прави подходящи за многократна употреба. Те са и с възможност за термо запечатване.
Що се отнася до опаковаката на кафето, има торбички с вентил , който изсмуква въздуха от торбичката, което позволява на кафето да съхрани свежо за по-дълъг период от време,
И не по-малко значим е факта, че тези торбички предават по-пеивлекателен и модерен вид на Вашите продукти по рафтовете на Вашите магазини.

Крафт пликове и торбички с прозорец

Крафт торбичките са необходим вариант за опаковане във всеки един магазин за едки. Подходящи са за съхраняване на хранителни продукти в насипно състояние като ядки, кафе, билки, сушени плодове и др. Може да си изберете торбичка с прозорец, което позволява на клиента, да види какво има в опаковката.

Стъклени буркани за ядки, пудра или бонбони.

Аковсе още се чудите как да отганизирате рафтовета на Вашия магазин, то стъкления буркан на burkani.bg e правилният избора за Вас. Тези буркани са не само решение за съхраняване, а и решение за интериора на Вашия магазин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *