Торбички тип ДОЙ ПАК – еволюцията в опаковането на хранителни продукти.

Правилното опаковане е много важно за запаването и за популяризирането на Вашите продукти. В областта на опаковките се наблюдава постоянно развитие, за да се отговори на нуждите на потребителите и хранителна-вкусовата промишнелност.

Торбичките ДОЙ ПАК са изработени от гъвкави материали, с или без цип, съществува голямо разнообразие от размери. Тяхната гъвкавост и фактът, че са правостоящи им дава голямо предимство в рафтовете, в сравнение с другите пакети. Тези торбички помагат за по-качественото съхраняване на продуктите и ги защитават от микроби. Използвайте торбичките ДОЙ ПАК, за да се откроявате на пазара!

Тези пликове и торбички са подходящи за богата гама продукти като билки,кафе,чай,ядки,варива,бонбони и много други. Всички тези продукти трябва да се съхраняват в сухи условия и затова вашият избор трябва да бъдат торбичките ДОЙ ПАК.

Нека да разгредаме предимствата на торбичките ДОЙ ПАК отблизо:

  • Херметически се затварят, което предпазва Вашите продукти.
  • Свежестта и качеството на продукта се запазва за по-дълъг период от време.
  • Тяхната гъвкавост ги прави популярни за потребителите.
  • Торбичките ДОЙ ПАК могат да заменят PET бурканите,защото са с цип затваряне и това помага за херметическото затваряне на продуктите.
  • Използват по-малко пространство , чрез изваждане на кислорода.
  • Те се рециклират по-добре в сравнение с пластмасовите торбички и това предава ЕКО вид на Вашия бизнес.

Във веригата от производството до потребителя опаковките играят много важна роля, затова Ви препотъчваме торбичките ДОЙ ПАК. Така ще имате верен съюзник по време на целия процес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *